Secretele unui cuplu armonios si puternic

Secretele unui cuplu armonios si puternic

Când ați fost într-o relație de mult timp, poate fi dificil să păstrați relația sănătoasă. Fie dvs., fie partenerul dvs. puteți să treceți la obiceiuri proaste care provoacă argumente. Comunicarea este esențială pentru o relație sănătoasă, iar ambii parteneri ar trebui să fie investiți în mod egal în relație pentru a-și asigura succesul. În timp ce relațiile pot fi o muncă grea, ele sunt, de asemenea, incredibil de împlinitoare și merită efortul. DameDeCompanie va pune la dispozitie cateva sfaturi pentru o relatie sanatoasa si armonioasa:

Comunicarea cu partenerul dvs.

Exprimă onestitatea și deschiderea. Când vorbești cu partenerul tău, spune-i despre ziua ta. Fiți complet deschisi cu ceea ce vă deranjează și ceea ce vă place. Fiți specifici despre dorințele și nevoile dvs. emoționale. Prin deschiderea dvs., exprimați vulnerabilitatea și încrederea în partenerul dvs. În plus, fiind atât de deschisă cu el, il invitați să fie la fel de cinstit cu dvs. Dacă ceva vă deranjează, exprimați-o într-un mod blând, dar ar trebui să vă ascultați vocea. De exemplu, puteți spune: "Te iubesc foarte mult, dar uneori, mă simt frustrat când am venit acasă într-o casă murdară. Putem veni cu o soluție?"

Empatizați cu partenerul dvs.

Când partenerul dvs. exprimă un secret sau o nesiguranță, vă încredințează o parte foarte profundă din el însusi. Nu râdeți de partenerul dvs. si nici nu ii respingeti problemele. Exprimă empatia. Poți să il imbratisezi si sa ii spui ca il iubesti. De asemenea, spune-i ca esti alaturi de el si ca apreciezi ca ti-a incredintat aceste trairi atat de intime.

Apreciați partenerul dvs.

Faceți un obicei zilnic pentru a mulțumi partenerului dvs. pentru ceea ce face. Complimentează-l ori de cate ori ai ocazia. Când face ceva pentru tine, mulțumeste-i. Acest lucru vă va face partenerul mai fericit și relatia de cuplu va deveni mai puternica. Ascultați activ partenerul dvs. Comunicarea este un drum bidirecțional. Când partenerul tău vorbește, ascultă și acorda atentie totala. Ascultarea activă necesită o atenție totală asupra partenerului dvs.

Urmăriți indicațiile nonverbale

Partenerul dvs. ar putea afirma că nimic nu il deranjează, dar ar trebui să acordați atenție limbajului corpului.

• Brațele pliate pot indica faptul că acestea sunt defensive sau nesigure.

• Lipsa contactului cu ochii poate însemna că sunt plictisiți, rușinati sau evazivi.

• Dacă vocea lor devine mai tare, ei se pot gândi că nu sunt auziți în relație, sau pot încerca să escaladeze un argument. Dacă vocea lor devine mai moale, ei pot fi nesiguri de ceva.

Mențineti romantismul în viață

Du-te la o intalnire cu partenerul tau. Chiar dacă ați fost împreună pentru o lungă perioadă de timp, este important să planificați în continuare diverse activități cu partenerul dvs. În mod ideal, ar trebui să aveți o noapte pe săptămână pe care sa o petreceti împreună, dar dacă aveți copii sau alte responsabilități, acest lucru poate fi dificil. Încercați să aveți o noapte de întâlnire cel puțin o dată pe lună. Pe Damedecompanie.net gasiti o varietate de sfaturi intalniri sex Cluj de unde va puteti inspira.

Surprindeti-va reciproc

Relațiile pot deveni rapid rutină. Pentru a păstra scânteia aprinsa, este posibil să trebuiască să vă gândiți la modalități distractive și creative de a vă surprinde partenerul. Surprizele pot include activități distractive, mici cadouri sau chiar o noapte romantică împreună. Unele idei includ:

• Pregatiti impreuna masa preferată

• Oferiti-va un masaj erotic Olt