Lucruri importante de care trebuie sa tina cont orice cuplu

Lucruri importante de care trebuie sa tina cont orice cuplu

Toată lumea merită să fie într-o relaÈ›ie sănătoasă, iubitoare È™i cu persoana potrivită de partea dvs., o relaÈ›ie sănătoasă este complet realizabilă. Dacă doriÈ›i să fiÈ›i cuplu perfect, Damedecompanie va prezinta 5 lucruri esenÈ›iale pentru a avea o relaÈ›ie sănătoasă si lipsita de rutina.

1. Comunicare

AÈ›i auzit cu siguranță că comunicarea "este cheia". Dar aici este chestia - este un cliÈ™eu pentru un motiv. O bună comunicare este unul dintre cele mai importante aspecte legate de o relaÈ›ie sănătoasă. Când începeÈ›i o nouă relaÈ›ie, este important să puteÈ›i vorbi despre ceea ce doriÈ›i È™i vă aÈ™teptaÈ›i. Uneori acest lucru înseamnă a fi cinstit È™i a avea conversaÈ›ii incomode, dar dacă sunteÈ›i într-o relaÈ›ie sănătoasă, partenerul dvs. va fi receptiv È™i va asculta (È™i ar trebui să faceÈ›i acelaÈ™i lucru). În timp ce comunicarea este importantă, ar trebui să vă simÈ›iÈ›i confortabil cu cât de des vorbiti unul cu celălalt. Găsirea unui echilibru de comunicare care va face sa va simtiti confortabil, este super important.

2. Respect

Ascultarea partenerului dvs. È™i încercarea de a intelege perspectiva sa este o modalitate esenÈ›ială pentru a arăta respectul în relaÈ›ia dvs. Chiar dacă nu sunteÈ›i de acord, respectaÈ›i alegerile È™i opiniile partenerului. Nu încercaÈ›i să il convingeÈ›i să-È™i schimbe mintea despre lucrurile care sunt importante pentru el. Într-o relaÈ›ie sănătoasă, ambii parteneri vor avea un respect reciproc unul față de celălalt. O altă modalitate cheie de a stabili respectul într-o relaÈ›ie este să tii cont de limitele partenerului. Nu aveÈ›i dreptul să È™tiÈ›i tot ce face partenerul dvs. È™i cu toată lumea cu care interacÈ›ionează.

3. Limite

Cu toÈ›ii avem limite personale care ne fac să ne simÈ›im bine, confortabili, siguri, etc. Într-o relaÈ›ie sănătoasă, ar trebui să va simÈ›iÈ›i 100% confortabil comunicând aceste limite È™i sa È™tiÈ›i că vor fi respectate (È™i viceversa pentru partenerul dvs.). AmintiÈ›i-vă că nu ar trebui să vă simÈ›iÈ›i nervoÈ™i sau speriati să setaÈ›i limitele personale în relaÈ›ie. Și dacă vă simÈ›iÈ›i că partenerul sau prietenul dvs. foloseÈ™te aceste limite pentru a vă controla, este timpul să regândiÈ›i relaÈ›ia!

4. Incredere

Toate relaÈ›iile sănătoase necesită încredere reciprocă È™i nesupravegheată între parteneri. Indiferent de ceea ce fiecare partener a experimentat în trecut, ca un ex sau un divorÈ›, într-o relaÈ›ie sănătoasă, partenerul dvs. va avea încredere în tine complet. AmintiÈ›i-vă că este nevoie de timp pentru a construi încrederea într-o relaÈ›ie. Atunci când partenerul dvs. vă încredinÈ›ează pe deplin sentimentele sale, trebuie să le respectaÈ›i È™i să nu trădati încrederea. Nu lăsaÈ›i niciodată partenerul dvs. să-È™i folosească lipsa de încredere sau experienÈ›e trecute ca o scuză pentru a vă controla. AfecÈ›iunea, sprijinul, respectul È™i comunicarea statornică vor consolida în mod natural încrederea în relaÈ›ia dvs.

5. Suport

Intr-o relație sănătoasă, ambii parteneri se vor sprijini reciproc și se vor trata ca fiind egali. Partenerul dvs. nu va folosi tactici pentru a vă manipula, a vă controla sau a vă pune jos. Va veti proteja unul pe celalat si va veti fi alaturi chiar si in cele mai dificile momente. Suportul emotional este esential in orice cuplu, iar daca acesta lipseste, atunci nici cuplul respectiv nu va fi unul armonios.

6. Nu lasati rutina sa preia relatia

Fiti dispus sa iesiti din zona dvs. de confort - asa cum am mentionat mai devreme, principalul motiv pentru care intram in rutina este ca ne simtim confortabil. Asta inseamna ca, daca doriti cu adevarat sa va eliberati de rutina, fiecare dintre voi trebuie sa fie dispus sa iasa in afara zonei de confort. De exemplu, puteti incerca lucruri noi ca jocul de rol unde puteti juca rolul unei escorte Alba sau rolul unei femei nimfomane Galati. Lasati-va imaginatia si creativitatea sa predomine in relatia voastra.