Lucruri importante de care trebuie sa tina cont orice cuplu

Lucruri importante de care trebuie sa tina cont orice cuplu

Toată lumea merită să fie într-o relație sănătoasă, iubitoare și cu persoana potrivită de partea dvs., o relație sănătoasă este complet realizabilă. Dacă doriți să fiți cuplu perfect, Damedecompanie va prezinta 5 lucruri esențiale pentru a avea o relație sănătoasă si lipsita de rutina.

1. Comunicare

Ați auzit cu siguranță că comunicarea "este cheia". Dar aici este chestia - este un clișeu pentru un motiv. O bună comunicare este unul dintre cele mai importante aspecte legate de o relație sănătoasă. Când începeți o nouă relație, este important să puteți vorbi despre ceea ce doriți și vă așteptați. Uneori acest lucru înseamnă a fi cinstit și a avea conversații incomode, dar dacă sunteți într-o relație sănătoasă, partenerul dvs. va fi receptiv și va asculta (și ar trebui să faceți același lucru). În timp ce comunicarea este importantă, ar trebui să vă simțiți confortabil cu cât de des vorbiti unul cu celălalt. Găsirea unui echilibru de comunicare care va face sa va simtiti confortabil, este super important.

2. Respect

Ascultarea partenerului dvs. și încercarea de a intelege perspectiva sa este o modalitate esențială pentru a arăta respectul în relația dvs. Chiar dacă nu sunteți de acord, respectați alegerile și opiniile partenerului. Nu încercați să il convingeți să-și schimbe mintea despre lucrurile care sunt importante pentru el. Într-o relație sănătoasă, ambii parteneri vor avea un respect reciproc unul față de celălalt. O altă modalitate cheie de a stabili respectul într-o relație este să tii cont de limitele partenerului. Nu aveți dreptul să știți tot ce face partenerul dvs. și cu toată lumea cu care interacționează.

3. Limite

Cu toții avem limite personale care ne fac să ne simțim bine, confortabili, siguri, etc. Într-o relație sănătoasă, ar trebui să va simțiți 100% confortabil comunicând aceste limite și sa știți că vor fi respectate (și viceversa pentru partenerul dvs.). Amintiți-vă că nu ar trebui să vă simțiți nervoși sau speriati să setați limitele personale în relație. Și dacă vă simțiți că partenerul sau prietenul dvs. folosește aceste limite pentru a vă controla, este timpul să regândiți relația!

4. Incredere

Toate relațiile sănătoase necesită încredere reciprocă și nesupravegheată între parteneri. Indiferent de ceea ce fiecare partener a experimentat în trecut, ca un ex sau un divorț, într-o relație sănătoasă, partenerul dvs. va avea încredere în tine complet. Amintiți-vă că este nevoie de timp pentru a construi încrederea într-o relație. Atunci când partenerul dvs. vă încredințează pe deplin sentimentele sale, trebuie să le respectați și să nu trădati încrederea. Nu lăsați niciodată partenerul dvs. să-și folosească lipsa de încredere sau experiențe trecute ca o scuză pentru a vă controla. Afecțiunea, sprijinul, respectul și comunicarea statornică vor consolida în mod natural încrederea în relația dvs.

5. Suport

Intr-o relație sănătoasă, ambii parteneri se vor sprijini reciproc și se vor trata ca fiind egali. Partenerul dvs. nu va folosi tactici pentru a vă manipula, a vă controla sau a vă pune jos. Va veti proteja unul pe celalat si va veti fi alaturi chiar si in cele mai dificile momente. Suportul emotional este esential in orice cuplu, iar daca acesta lipseste, atunci nici cuplul respectiv nu va fi unul armonios.

6. Nu lasati rutina sa preia relatia

Fiti dispus sa iesiti din zona dvs. de confort - asa cum am mentionat mai devreme, principalul motiv pentru care intram in rutina este ca ne simtim confortabil. Asta inseamna ca, daca doriti cu adevarat sa va eliberati de rutina, fiecare dintre voi trebuie sa fie dispus sa iasa in afara zonei de confort. De exemplu, puteti incerca lucruri noi ca jocul de rol unde puteti juca rolul unei escorte Alba sau rolul unei femei nimfomane Galati. Lasati-va imaginatia si creativitatea sa predomine in relatia voastra.