Pastreaza pasiunea aprinsa in casnicia ta

Pastreaza pasiunea aprinsa in casnicia ta

Intimitatea este esențială pentru a avea o relație sănătoasă, funcțională și foarte fericită. De aceea, ambii parteneri trebuie sa lucreze intens la acest lucru. Continua sa citesti acest articol pentru a afla de la Damedecompanie cum poti pastra pasiunea aprinsa in casnicia ta, chiar si dupa multi ani de relatie.

Etape de intimitate

Intimitatea tinde să urmeze un anumit model pe parcurs ce o relație evoluează. Cuplurile nou îndragostite trăiesc de obicei sentimente de apropiere și emoție și au sex obișnuit. Asta urmată de scena în care multe cupluri încep o familie. Având copii schimbă în mod semnificativ viata unui cuplu. Este natural ca viața sexuala a cuplului să scadă după ce a aparut un copil, si asta se intampla din cauza epuizării și a lipsei timpului privat. Prioritățile trec la creșterea copiilor și jonglerii carierei și a responsabilităților casnice. Insa, cu putin efort din partea ambilor parteneri, situatia se poate schimba in bine. Chiar dacă nu aveți copii, pasiunea relației dispare oarecum după trei sau patru ani împreună. De obicei, atunci când sexul devine o rutină apelati la escorte Brasov. Intimitatea se descompune în acest stadiu, deoarece cuplurile nu vorbesc despre viața lor sexuală.

Blocajele partenerilor afeteaza viata sexuala

Pe lângă maturarea unei relații, alți factori pot duce și la o mai mica intimitate. Presiunile de carieră și de familie vă pot consuma energia. În plus față de discutarea preocupărilor legate de relație, este esențial să aveți și conversații despre viața sexuală, chiar dacă este dificil sau ciudat la început. Începeți conversația adresand întrebări precum:

• Care sunt unele activități sexuale pe care le-am făcut cu adevărat?

• Care sunt unele lucruri pe care doriți să le încercați?

• Există ceva ce doriți să faceți mai mult sau mai puțin?

• Cât de legat de mine vă simțiți în ultima vreme?

Crește intimitatea

Este important să acordați atenție modului în care dvs. și partenerul dvs. vă referiți unul la altul în dormitor. Dacă căsătoria dvs. este solidă și este doar viața voastră intimă care lipsește, atunci urmati aceste sfaturi pentru a vă ajuta să păstrați sexul în relația dvs.

Identificați-vă nevoile

Identificați ceea ce vă face să vă simțiți pregatit ca să faceți sex Neamt. Spre deosebire de bărbați - care sunt ușor de excitat - dorința femeilor este un proces mai gradual. În general, dorința femeilor începe cu un anumit tip de legătură cu propria lor sexualitate sau partenerul lor. Majoritatea femeilor trebuie să fie relaxate, sa nu fie îngrijorate de lista lor de sarcini și să simtă o legătură cu partenerul lor pentru a stabili scena pentru intimitate sexuală. Pentru a intra în starea de spirit, gândiți-vă la ceea ce vă face să vă simțiți relaxați și senzuali.

Ar putea fi un pahar de vin, o cină frumoasă sau sa radeti împreună. Odată ce ați identificat ceea ce vă face să vă simțiți pregătiți pentru apropierea sexuală, împărtășiți acele informații cu soțul / soția, astfel încât să puteți lucra împreună pentru a face aceste lucruri să se întâmple. Din nou, comunicarea este extrem de importanta pentru ca momentul intim sa fie extraordinar.