Cum se armonizeaza relatiile de cuplu atunci cand sexul este bun

Cum se armonizeaza relatiile de cuplu atunci cand sexul este bun

Dacă ați crezut că singurul beneficiu al sexului este plăcerea, iată câteva noutati pentru dvs. A face dragoste este bine si pentru adulți. Și făcând dragoste în mod regulat este chiar extraordinar de bine. Când buzele și corpurile se ating, există focuri de artificii și explozii care vă fac să vă simțiți ca în partea de sus a lumii.

Cu dragoste, încredere și înțelegere apare intimitatea și sexul. Acest act extrem de intim nu numai că vă oferă plăcere intensă dar vă ajută să dormiți bine, să reduceti stresul și să eliberați endorfinele fericite în interiorul corpului. Și să nu uitam ca arde o tona de calorii! Cu astfel de beneficii uimitoare la îndemână, de ce nu ați vrea să faceti sex în fiecare zi? Pentru a vă ajuta să înțelegeți, Dame De Companie sunt câteva motive pentru care trebuie să faceți sex mai des

Construiește intimitate emoțională

Sexul nu este doar despre intimitatea fizică. Ajută la consolidarea legăturii emoționale între cei doi parteneri. Pentru ca orice relație să aibă succes, este important ca oamenii implicați să fie emoțional pe aceeași pagină și să facă sexul o modalitate excelentă de a construi acea intimitate emoțională. Fie ca e practicat in cuplu sau cu escorte Cluj, sexul este o parte importanta in viata oricui.

Îmbunătățește sănătatea cardiovasculară

Un studiu recent spune că bărbații care fac sex de mult de două ori pe săptămână, au un risc mai mic de a obține un atac de cord decât bărbații care au făcut sex mai puțin de o dată pe lună.

Crește imunitatea

Dragostea obișnuită mărește nivelul de imunoglobulină a anticorpului de stimulare a imunității (IGA), care, la rândul său, face ca organismul să fie mai puternic împotriva bolilor cum ar fi frigul și febra comună.

Reduce stresul

Stresat cu probleme de muncă sau de familie? Nu lăsați stresul să afecteze performanța dvs. în dormitor. Nu numai că a face sex inseamna sa va imbunatatiti starea de spirit, dar un studiu a demonstrat, de asemenea, că oamenii care fac sex regulat sunt oameni mai fericiți. Exista multe fete singure in cautare de sex Tulcea, contacteaza-le acum!

Ameliorează durerea

Dacă utilizați o durere de cap ca o scuză pentru a nu face dragoste, nu mai faceti asta. Faceți sex în schimb, pentru că, atunci când sunteți pe cale să aveți un orgasm, nivelul oxitocinei hormonale crește de cinci ori. Acest endorfin reduce de fapt durerile.

Promovează longevitatea

Când cineva are un orgasm, este eliberat un hormone benefic pentru corpul nostru. Acest lucru îmbunătățește imunitatea, repara țesutul și menține pielea sănătoasă. Bărbații care au cel puțin două orgasme pe săptămână, trăiesc mai mult decât bărbații care fac sex doar o dată la câteva săptămâni. Exista multe sfaturi utile despre cum sa-ti satisfaci partenerul in pat pe care le gasesti in acest articol.

Crește circulația sângelui

Deoarece rata cardiacă crește atunci când faceti sex, sângele proaspăt este furnizat organelor și celulelor dvs. În timp ce sângele folosit este îndepărtat, organismul expulzează, de asemenea, toxine și alte materiale care vă determină să vă simțiți obosiți.

Dormi mai bine

Somnul pe care îl primiți imediat după ce ați făcut dragoste va fi mult mai relaxant. Obținerea unui somn bun va face să vă simțiți atenți și sănătoși în general. In plus, veti avea mai multa energie si pofta de viata.