Sex maimute cu femei

Nu numai urmasii individuali sunt costisitori, ci si oameniifemelele au un interval de interbirt relativ relativ scurt.

Printre furajeri (adica vanatori-culegatori), tipiculintervalul de nastere este de 3 pana la 4 ani (Pennington, 2001). Pentrualte maimute maimute, este de 4,5 pana la 8 ani - este surprinzatordiferenta mare avand in vedere ca sugarii umani sunt mai mari decattinerii altor mari maimute si dureaza mai mult pentru a ajungematuritate (Hrdy, 2009).

Gradina de la La Casa Azul a prosperat sub indrumarea Fridei si, de ceva timp, un fel de calm a coborat peste casa ei.

Aceasta lume luxurianta privata este reflectata in picturile lui Frida din vremea aceea, cum ar fi Autoportretul cu Bonito (1941), Autoportretul cu maimute (1943) si Radacinile (1943). Celebrul Bonito era de fapt papagalul lui Frida, iar maimutele erau un duo de maimute paianjen, Fulang Chang si Camito de Guayabal.

Aceasta estecel mai frecvent intalnit la pasari; mai mult de 90% dinpasarile formeaza legaturi perechi si tind spre monomorfism(Lipsa, 1968).

Dar acelasi model se gaseste intr-o manaplin de mamifere. Printre primate, de exemplu,legatura perechilor si monomorfismul se gasesc in unelelamai (de exemplu, indris), unele tarsiere (de exemplu, gudron pigmeu -siers), unele maimute din Lumea Noua (de exemplu, maimute bufnita,marmosets si tamarine) si chiar unii neumanimaimute (adica gibonii).

(Vezi Dunsworth,Warrener, Deacon, Ellison, & Pontzer, 2012, pentru un anexplicatie alternativa pentru momentul nasterii umane.)Al doilea motiv pentru care urmasii nostri sunt atat de costisitorieste ca oamenii au o copilarie extinsa.

Ca Hrdy(2009) a subliniat, cu alte maimute maimute, de indataun copil este intarcat, incepe sa se aprovizioneze. Pentruoameni, situatia este foarte diferita. Desi chil-dren in societatile de foraj adesea aduna o mare parte din propriile lormancare din copilarie frageda, ei nu incep sa dobandeascamai multe calorii decat consuma pana in jur de 18 anide varsta (Kaplan, 1994).

Mai mult, metoda pe care Daphna Joel si colegii au conceput-o pentru a cuantifica "consistenta interna" in articolul lor anterior este un om din paie garantat sa gaseasca intotdeauna niveluri foarte scazute de consecventa.

Definind "consistenta" ca uniformitate 100%, nu exista nicio modalitate prin care metoda lor sa detecteze vreodata consistenta, atat timp cat exista o anumita variatie in cadrul fiecarui sex. Marco Del Giudice si colegii sai au aratat ca este cazul cu date artificiale, si a ilustrat-o aratand ca metoda nu poate detecta nici macar consistenta in specii (au comparat anatomia faciala a diferitelor specii de maimute).

Consultati-va penisul inaintea oricarei mari decizii de viataMasturbarea amelioreaza stresul, calmeaza durerile de cap si este intr-adevar doar o modalitate distractiva de a-ti curata capul.

Daca va confruntati cu o decizie uriasa - mai ales una care este deosebit de sexy - luati doar un moment pentru a-l freca. Toata lumea o face ... chiar si maimute, oamenii OG.Imbunatateste-ti dimensiunea prin barbieritSe adauga cu usurinta un centimetru la pula ta ... ceea ce este bun pentru increderea ta.

Viata sexuala nefericita a Bananei

Cum gustul dulce al bananei si aspectul vesel obscureaza o inadecvare sexuala potential calamita. • De Matt Castle • 24 august 2009 Umilul banan aproape pare un miracol al naturii. Colorat, hranitor si mult pretuit de copii, maimute si clovni, are o pozitie favorizata in curcubeele fructelor planetei.

Stiinometrie .

DOI 10. 1007 / SH192-017-2407-X 27. Soh, DW (2017). femeile de gen si activistele transgender submineaza stiinta? LA Times, februarie 2017. 28. Tyson, Edward (1699). Orang-Outang, sive Homo Sylvestris: sau, Anatomia unui Pygmie In comparatie cu cea a unei maimute, a unui ap si a unui barbat . Londra: Thomas Bennett. 29.

Cu toate acestea, un lucru nu s-a schimbat, spune Brenot - toata lumea vrea sa gaseasca pe cineva care sa iubeasca.

"Oamenilor le este frica sa fie singuri la sfarsitul vietii. Le este frica sa nu gaseasca persoana perfecta cu care sa traiasca. Este o problema dificila pentru toti astazi. "Trebuie sa invatam cum sa traim din nou impreuna. " • Povestea sexului: De la maimute pana la roboti de Philippe Brenot si Laetitia Coryn este publicata de Particular Books, 20 GBP.

Wallen, K. & Hassett, JM (2009).

Diferentierea sexuala a comportamentului comportamentului la maimute: rolul hormonilor prenatali. Journal of Neuroendocrinology, 21 , 421-426. 30. Watt, H. (2017). Scoala gimnaziala face uniforma genul neutru. Gardianul din Manchester. 6 septembrie 2017. https://www.theguardian. com/education/2017/Sep/06/secondary-school-makes-uniform-gender-neutral 31.

Si acolo il aveti - majoritatea motivelor pentru care femeile fac sex, desi, dupa cum spune Meston, "Probabil ca mai sunt cateva". Probabil.

Inainte de a citi aceasta carte am urmarit femeile mancand barbati in ignoranta. Acum, cand ma uit la ei, il pot auzi pe David Attenborough vorbind in capul meu: "femeia mai mare se inchide in prada ei. Femela mai mica a fost ostracizata de masinatiile rivalei sale si se retrage". Rasa umana complexa mi-a fost redusa in minte la un grup de micuti maimute, care alearga in jurul lui, se framantau si scartaiau.

Ea s-a gandit la "viol, imagine corporala, nu poate merge la medic" si nu a gasit nimic.

Insa, cand a intrebat celelalte femei din grupurile de sprijin la care a participat, a realizat rapid: "Ok, nu sunt cu siguranta singura persoana". Aceste femei au stat de vorba cu alte femei si in curand Amara a primit e-mailuri din toata tara. "S-a simtit ca si cum as fi deschis portierele in termeni de femei care vorbeau despre modul in care agresiunea sexuala le-a lasat sa se simta", spune ea.