Sex cu femei fortate

Potrivit mai multor calatori, unele femei "au ales" prostitutia ca mijloc de a castiga bani si de a castiga calatorii pe parcurs.

Iar unii barbati heterosexuali "se vand pe piata homosexualilor" pentru cativa bani. Alte femei sunt manipulate sau fortate sa ofere "tipuri de proxeneta" documentele si cartile de identificare si ulterior sunt trase in inele de prostitutie. Acesta este in special cazul in zonele de frontiera, unde opereaza multe grupuri de rebeli si trafic de droguri.

Cei care o neaga, fie stau prin dinti, fie au capul ingropat pana acum in nisip, incat ignoranta lor este deliberata.

Si daca credeti ca investigatiile guvernamentale ar rezolva ceva, iata cum se ocupa Comisia de Caritate din Marea Britanie: Comisia de Caritate a fost fortata sa-si apere propriile investigatii dupa ce fostul sef de paza al Oxfam a afirmat ca a spus ca femeile de paza sunt fortate sa faca sex pentru ajutor.

Victimele traficului erau adesea din medii sarace si nu prea vorbeau engleza.

Au fost constransi sa participe la schema penala prin promisiuni inselatoare despre o viata mai buna in Statele Unite si capacitatea de a oferi bani familiilor lor din Thailanda. Odata ajuns in Statele Unite, victimele au fost trimise in case de prostitutie unde au fost fortate sa faca sex cu straini - in fiecare zi - timp de pana la 12 ore pe zi, uneori facand relatii sexuale cu 10 barbati pe zi.

Dar se crede ca zeci de mii de copii americani sunt exploatati sexual in fiecare an.

Se crede ca in fiecare seara se vand sute pentru sex. FBI spune ca abuzul sexual asupra copiilor este aproape la un nivel epidemic, in ciuda salvarii agentiei anul trecut a 600 de copii. "Traficul" contureaza adesea imagini cu persoane din alte tari care sunt contrabandate pe uscat si peste mare si apoi sunt fortate sa lucreze impotriva vointei lor in tari straine.

Dar din toate abuzurile pe care le-a suportat, ceea ce a suparat-o cel mai mult au fost femeile complicate la ea - si care au participat direct la violul ei.

Pe langa faptul ca au fost violate, femeile Yazidi capturate au fost fortate sa lucreze ca servitoare domestice pentru familiile ISIS. Sotiile si copiii luptatorilor ISIS ar participa adesea la abuzuri verbale si fizice de Yazidis, potrivit relatarilor de la supravietuitorii cu care am vorbit in Dohuk.

Chiar si Departamentul de Justitie a spus ca ar putea fi considerat neconstitutional, datorita unei clauze care permite aplicarea retroactiva a pedepsei penale.

Dar, daca anularea acestor facturi in instanta ar fi un prim pas bun, nu este suficient. Atata timp cat munca sexuala consensuala este tratata ca indistincta functional de situatii abuzive, fortate sau de constrangere, legile noastre vor continua sa pedepseasca unele dintre persoanele vulnerabile pe care pretindem ca doresc sa le protejeze.

Ea a crezut ca daca ar face sex cu o femeie "asta mi-ar transforma viata si as fi drept", spune el.

Cum nu venise la prietenii, familia sau colegii sai, el a simtit ca nu are de ales decat sa se conformeze. Weare spune ca majoritatea participantilor la cel mai recent studiu au considerat experientele fortate sa patrunda drept "violuri", iar unii au fost frustrati ca nu vor conta ca viol in conformitate cu legea Angliei si a Tarii Galilor.

Membrii organizatiei au organizat frecvent alte persoane pentru a contrabandi victimele peste granita si in Statele Unite.

Odata ajunsi in Statele Unite, membrii organizatiei au utilizat diferite metode pentru a forta victimele sa se angajeze in prostitutie, inclusiv batai severe si repetate, agresiuni sexuale, avorturi fortate, amenintari pentru victime, familiile si copiii lor si vatamari psihologice. Membrii organizatiei au fortat victimele sa efectueze 45 de acte sexuale pe noapte si au luat toate incasarile prostitutiei, incasand banii inapoi in Mexic.

Asta costa bani si voi face tot ce trebuie pentru a fi platit.

"Irakul a fost odata in fruntea drepturilor femeilor din Orientul Mijlociu. In 1959, tara a adoptat Legea nr. 188, cunoscuta si sub numele de Legea statutului personal, care a restrictionat poligamia, a ilegalizat casatoria copiilor si casatoriile fortate si a imbunatatit drepturile femeilor la divort, custodie si mostenire.

Insa lista crimelor sexuale ale ONU continua, iar exploatarea sexuala sistematica si abuzurile asupra civililor de catre fortele ONU sunt dincolo de comun.

Tocmai in orasul ivoirian Toulepleu, de exemplu, un sondaj realizat de organizatiile non-profit Save the Children a relevat ca opt din 10 fete minore admise ca au fost violate in mod regulat si fortate in acte sexuale de soldati ai ONU. "M-au apucat si m-au aruncat la pamant si s-au fortat asupra mea", o fata ivoriana cunoscuta sub numele de "Elizabeth", la doar 13 ani, cand a fost violata de banda de trupele ONU, a povestit la BBC in 2008.

Guvernele olandeze si germane nu au cumparat in realitate argumentul ca proxenetele erau simple "manageri" atunci cand au ridicat interdictiile totale impotriva practicii in 2000 si, respectiv, in 2002.

Conform unei analize a guvernului federal german, a fost de fapt dorinta de a "reduce dependenta [femeilor] de, de exemplu, proxenetele" care se aflau in spatele miscarii. Motivul a fost acela ca, prin legalizarea si reglementarea comertului cu prostitutia, permitand astfel bordelelor sa emita contracte de munca, proxenetele ar deveni, in principiu, redundante, negand astfel necesitatea unei interdictii fortate.

Ea s-a gandit la "viol, imagine corporala, nu poate merge la medic" si nu a gasit nimic.

Insa, cand a intrebat celelalte femei din grupurile de sprijin la care a participat, a realizat rapid: "Ok, nu sunt cu siguranta singura persoana". Aceste femei au stat de vorba cu alte femei si in curand Amara a primit e-mailuri din toata tara. "S-a simtit ca si cum as fi deschis portierele in termeni de femei care vorbeau despre modul in care agresiunea sexuala le-a lasat sa se simta", spune ea.